Hopp til navigasjon Hopp til innhold
FORVIRRING: Faksimile fra den aktuelle siden av Smart Club Magasinet.

– iPhone til Norge i høst?

Smart Club-magasin skaper forvirring.

I siste utgave av Smart Club Magasinet kan vi på side 20 lese om iPhone presentert som en av ”høstens godbiter”. Pris gjøres kjent ved lansering, skrives det i produktomtalen.

Forvirring på varehuset

Mange har tolket dette som at Smart Club planlegger å lansere iPhone for norske mobilbrukere allerede til høsten. På det norske Mac-forumet mac1.no har diskusjonen gått hett siden.

Flere forumbrukere hevder at de har tatt turen til Smart Club-butikken på Alnabru for å få verifisert at varehuskjeden faktisk vil lansere iPhone allerede i høst. Dette skal ha blitt avvist i selskapets elektronikkavdeling, og man skal ha antydet mars-april som en sannsynlig lanseringsdato i Norge.

Beklager uklarhet

Kommunikasjonsdirektør Nina Foss i Smart Club Norge forklarer at magasinredaksjonen hadde fått signaler om en norsk iPhone-lansering i fjerde kvartal da magasinet gikk i trykken før sommeren. Hun beklager likevel at de ikke var mer presise, da en endelig norsk lanseringsdato ikke er kjent. For detaljer om mobiloperatører og priser henviser Foss til Apple Norge.

Smart Club er autorisert Apple-forhandler, og har i lengre tid markedsført Apples produkter i sin direktereklame.

Stikkord: Apple, Mobil