21-årige Rick Deacon, her avbildet med sin norske Black Metal-skjorte,  viste frem nye måter å hacke MySpace på foran en fullsatt forelesningssal i Las Vegas. MySpace slettet kontoen hans umiddelbart.

Annonse


MySpace slettet hacker-konto

Las Vegas (ITavisen.no): Vi pratet med Rick Deacon to dager før han holdt presentasjonen sin her på Defcon 15, den store årlige hackerkongressen i Las Vegas.

Viste fram MySpace-hack
Som dere kan lese her kunne Deacon demonstrere hvordan man fikset seg tilgang til andre brukes profiler på MySpace – inkludert en ny såkalt “0day exploit” – og pratet om hvordan ligenende teknikker kunne brukes også på andre nettsider og tjenester.

Fem minutter etter at presentasjonen hans var over, ble han oppringt av en venn og fikk høre at MySpace hadde slettet kontoen hans.

– Jepp, jeg burde nok ha brukt en dummy-konto i stedet for mitt virkelige navn, sier Deacon til ITavisen rett etter presentasjonen.

Annonse


Hullet tettet
MySpace skal også ha fikset sikkerhetshullet som Deacon avdekket.

– De har fått beskjed om dette for 3 måneder siden, men bestemte seg først for å fikse det nå etter at det ble gjort en stor greie utav det. Med det sagt så skal de ha ros for hvor kjapt de fiksa det etter presentasjonen min, sier Deacon, som nå har tenkt å ta en pause fra MySpace-hackinga en stund.

NB! Få med deg VÅR VIDEOBLOGG FRA DECON

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse