Slim-versjonen er visstnok fremdeles ikke hacket. Derfor bildet av den gamle utgaven av PS3.

Annonse


Blu- ray fosser fram

Fra før har kjedene Target og Blockbuster valgt Blu-ray som sin hest i formatkappløpet. Nå melder både Woolworths og BJ’s Wholesale Club at de har valgt Blu-ray som sitt format.

Selger dårlig

En butikksjef i Woolworths-kjeden uttaler at siden PS3s inntog i Europa, har salget av Blu-ray økt sakte men sikkert. Til tross for at varmt hvetebrød selger bedre enn begge de to formatene, skal HD DVD nå helt ut av Woolworths hyller og blir erstattet av Sonys høyoppløste format.

BJ’s Wholesale club har 170 butikker, og tar også spranget over til Blu-ray. Alle butikkene vil nå føre utelukkende Blu-ray-filmer. Nettsidene til kjeden vil dog stadig føre et utvalg av begge formater. Overgangen skal skje fjerde kvartal i år.

PS3 går foran

Dermed har fire store kjeder flagget sin støtte for Sonys format den siste tiden. En nylig undersøkelse viste også at Blu-ray har solid overvekt i salgsstatistikken. 1,5 millioner Blu-ray-spillere er solgt så langt, og av dem er rundt 100 000 enheter dedikerte spillere, mens resten er PS3. HD DVD på sin side ligger totalt på 300 000 spillere. Halvparten av disse er dedikerte spillere. HD DVD-spilleren til Xbox 360 utgjør den siste halvparten.

Annonse


Kilde:
CNet News.com
Afterdawn.com – 1
Afterdawn.com – 2

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse