Bilde fra YouTube-filmen som Apple fikk fjernet.

Annonse


– Ny iPod neste måned

Nylig fikk Apple hastverk med å fjerne bildene av en påstått ny iPod som hadde forvillet seg ut på nettet.

Ekte bilder

Lenge gikk diskusjonen om bildene var ekte eller ei. Nå tyder alt på at de var ekte.
Rykte-nettstedet ThinkSecret.com er som oftest til å stole på, og virker som om de har reelle kilder internt i Apple.

De kan nå bringe en rekke detaljer om den nye iPod-modellen. Blant nyhetene er et betydelig kortere chassis, slik at spilleren nå ligner mer på en Blackberry eller Nokia E61i

Samme skjerm som før

For mange vil det kanskje være en skuffelse at Apple ikke har valgt å gå opp i skjermstørrelse, siden video blir en stadig viktigere del av grunnfunksjonaliteten. Men den virkelig fete skjermen reserverer de tydeligvis for iPhone.

Annonse


Det er heller ikke snakk om noen nedskalert versjon av OS X, selv om flere elementer i det helt nye grensesnittet er lånt fra lett-versjonen av Apples operativsystem som ligger på iPhone. I løpet av 2008 er det likevel ventet at brukergrensesnittene iPhone og iPod vil smelte sammen.

100GB lagring?

Endelig har den svarte versjonen blitt mindre skinnende, slik at den skal stå mer i stil med den svarte MacBook.

I følge rykter vil lagringskapsiteten nå økes til henholdsvis 60 og 100GB på de to harddiskmodellene, men dette sier ikke ThinkSecret noe om.

Derimot er de skråsikre på at lanseringen vil skje i løpet av august – kanskje så tidlig som i begynnelsen av måneden. I så fall skjer det midt i amerikanernes og sentraleuropeernes sommerferie.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse