Slim-versjonen er visstnok fremdeles ikke hacket. Derfor bildet av den gamle utgaven av PS3.

Annonse


PS3-salget eksploderer

Etter at Sony amputerte PS3-prisen med 100 dollar i USA har salget tatt av for konsollprodusenten.

Utgående modell

Det er riktignok kun de utgående modellene med 60GB harddisk som har blitt billigere, men deler av fremgangen kan skyldes sterke bidrag i spillmessen E3, nå nylig.

Stortitlene kommer

De eksklusive stortitlene for konsollen begynner å titte frem, ledet an blant annet av Metal Gear Solid 4. Dessuten har HD-krigen blusset kraftig opp den senere tid, og Sonys markedsføringsfremstøt med filmpakker inkludert i konsollkjøp har nok hjulpet.

I tillegg til dette kommer ny firmware for konsollen, som har gitt brukerne bedre videovisning og utvidet funksjonalitet på konsollen.

Annonse


Xbox 360 sliter i motvind

I forrige uke annonserte Microsoft et tap på hele 1,16 milliarder dollar, som følge av uteblitt konsollsalg. I fjerde kvartal i fjor solgte IT-giganten hele 1,8 millioner av Xbox 360. Siste kvartal var salget av maskinen nede i bare 700 000 enheter, en nedgang på hele 61%.

Tapet kommer i tillegg til 1,06 milliarder dollar som har blitt satt til side for å dekke en utvidet garantiordning for konsollen.

To søksmål

I tillegg til problemene med den røde ringen og generell maskinvarefeil, sliter Microsoft for tiden med to gruppesøksmål der det hevdes at konsollen ødelegger plater. Microsoft vil som kjent ikke innrømme at dette er et problem for konsollen, men har avslørt at problemene med maskinen er uakseptabelt mange.

Både Sonys PS3 og Nindendos Wii selger friskt for tiden, og er nok sammen med de mange problemene en stor del av grunnen til det trege Xbox-salget den siste tiden.

Kilder:
Gizmodo.com
Informationweek.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse