Hopp til navigasjon Hopp til innhold
screen9_large

Army of Two i november

Det etterlengtede samarbeidsspillet kommer til høsten.

Army of Two er blant actionspillene vi har fulgt med på med stor oppmerksomhet. Første gang vi ble vist en tidlig versjon, på E3 i fjor, ble vi imponert både av den fabelaktige grafikken (med utrolig realistisk vann, blant annet), og den interessante spillbarheten.

Army of Two setter nemlig fokus på kontinuerlig samarbeid mellom to leiesoldater, som må kjempe ved siden av hverandre på tross av sine personlige motsetninger. Bakgrunnshistorien er politisk ladet, og omhandler de private militærorganisasjonenes inntog i verdenskonfliktene.

Den offisielle lanseringsdatoen for Army of Two er satt til 12. november, og spillet føyer seg inn i en etter hvert utrolig lang rekke av stortitler som lanseres i løpet av høstmånedene, der Halo 3, GTA4, Assassins Creed og Haze bare er toppen av isfjellet.

Army of Two slippes til PS3 og Xbox 360, og vi kommer så klart tilbake med full anmeldelse nærmere utgivelsen.

Stikkord: playstation, xbox