Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Slk pleier det å være.

Ingen X07 i år

Microsoft avlyser sitt spillarrangement, og vi er litt lei oss.

Det blir ingen Xbox-arrangement i år, da den tradisjonelle, årlige messen til Microsoft ikke avholdes, til tross for fabelaktig utvalg av spill til konsollen i høst.

X0-messene har vært arrangert hvert år siden 2001, med unntak av 2004. De har vært brukt til storslåtte nyheter, annonseringer og overraskelser, samtidig som de har gitt oss muligheten til å sette oss ned sammen med toppsjefene, utviklerne og andre nøkkelpersoner.

Mindre informasjon

Men nå som forrige ukes E3-messe var mye mer begrenset i omfang, og X07 ikke avholdes, blir det vanskeligere for europeisk spillpresse å få hendene på de mange flotte 360-titlene som er på vei i løpet av høsten – som Halo 3, PGR4, Mass Effect, Assassin’s Creed og Call of Duty 4.

Microsoft vil i stedet snakke om sine Xbox-planer for 2008 senere, på et annet arrangement.

Og naturligvis, siden X0 alltid avholdes på flotte, luksuriøse lokasjoner, gjerne i varmere strøk, kommer vi til å savne dette denne høsten. Undertegnede har tidligere vært på X0-arrangementer i Nice, Amsterdam og Barcelona.

Men vi har da alltid Tokyo Game Show.

Du kan lese vår reportasje fra X05 her, og X06 her.

Stikkord: xbox