Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Sony har søkt om patetnt, men det er foreløpig usikkert hva de vil bruke varemerket PS Cloud til. (Ill.: Sony)

Europa-PS3 blir ikke billigere

Blir ikke billigere i Norge, men får mer valuta for pengene med ny startpakke.

Det er bare få dager siden det ryktede priskuttet på PS3 i USA ble offentliggjort. Priskuttet brakte spillkonsollen ned med 100 dollar, samtidig som en ny konsoll med 80GB harddisk ble lansert til den gamle prisen.

Nye rykter

Nå svirrer det altså rykter igjen, og det er ikke hvem som helst som kommer med dem. Denne gang er det en av toppene i spillselskapet Capcom som i et intervju med Reuters sier at prisen etter all sannsynlighet vil senkes en gang til før året er omme.

Europa får startpakke

Det har vært forventninger om snarlige priskutt i Europa også, som følge av den siste tidens utvikling. Disse forventningene ser ikke ut til å holde stikk. I steden lanserer Sony en startpakke som inkluderer to spill og to håndkontrollere til samme pris som dagens pakke med konsoll og enkel håndkontroller. Spillene er flotte MotorStorm og Resistance: Fall of Man, altså trivelig valuta for pengene.

Den nye versjonen med 80GB lagring ser heller ikke ut til å dukke opp i Europa. Sony fortalte om den nye pakken på E3-messen, og påpekte at kjøperen nå får med utstyr og spill til ca. 1400 kroner uten ekstra utlegg.

Kilder:
Engadget.com
BBC.co.uk