Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Ny PSP annonsert

Den håndholdte konsollen får en ny, lettere utgave.

Den lange og interessante E3-pressekonferansen til Sony inneholdt mye spennende informasjon som kommende spill. Nye trailere til GT5, Metal Gear Solid 4 og Killzone 2 imponerte med fabelaktig grafikk og forhåpentligvis like god spillbarhet.

Men den nyheten med kanskje størst potensiale var avsløringen av ny, forbedret utgave av PSP-konsollen. Riktignok ikke så dramatisk annerledes fra originalen som vi hadde håpet. Ingen harddisk eller trykkfølsom skjerm.

Maskinen blir imidlertid 33% lettere og 19% tynnere. Formen, knappene og skjermen er ellers identiske. Batterikapasiteten skal imidlertid forbedres, og spillene vil lastes inn raskere fra UMD-disken.

Rett til TVen

En veldig kul funksjon er også muligheten til å koble PSPen til en TV med medfølgende kabel. Alle media fra konsollen, inkludert UMD-filmer, vil kunne vises på storskjerm, og du vil også kunne spille PSP-spillene på TV. Et artig konsept som vi gleder oss til å prøve ut i praksis.

Vi vet ikke om maskinen heter PSP Slim, Mini eller PSPee, men den kommer faktisk ut i USA allerede i september. Ingen informasjon foreligger om europeisk lansering foreløpig, men vi håper på en annonsering snart.

Stikkord: psp