Hopp til navigasjon Hopp til innhold
EOJ_Cap00026

Nå kommer PS3-kortspillet

Det meget interessante Eye of Judgment er endelig rundt hjørnet.

Et av spillene som i fjor ble vist på diverse spillmesser, men som det har vært stille rundt siden, er Eye of Judgment til PlayStation 3. Det er snakk om et virkelig interessant konsept, som kobler sammen kortspill og dataspill.

Kort i 3D

Poenget er at spillet fungerer sammen med det kommende PlayStation Eye-kameraet, den mer teknisk avanserte EyeToy-oppfølgeren. Du setter opp kameraet i et stand, slik at det peker nedover mot spillområdet på bordet ditt. Så tar du og personen du spiller mot frem deres kort, og legger dem på bordet. Kameraet oppfatter hvilke kort det er snakk om, og på TVen forandrer kortene seg til fantasifulle monstre som deretter slåss mot hverandre.

Husker du sjakk-scenen i Star Wars? Let the wookie win? Det er litt sånn. Endelig.

Det vil være mulig å spille Eye of Judgment alene mot datamaskinen, mot en venn som sitter sammen med deg, eller på nett.

EOJ_Battlescene11

Bytt og del

Kortene er designet av Hasbro, selskapet bak velkjente Magic: The Gathering, og du får med 30 kort på kjøpet. Det vil imidlertid være tilsammen 100 kort tilgjengelig ved lansering, og disse vil du kunne kjøpe separat. Det legges altså opp til samlemani og muligheter for å bytte kort med venner.

Sony lover også nydelig grafikk som virkelig skal vise kraften i PS3.

Det beste av alt, pressemeldingen vi nettopp fikk forteller at spillet vil være klart til høstlansering. Dessverre uten nøyaktig dato.

Vi gleder oss plutselig skikkelig til Eye of Judgment, og håper våre PR-venner gir oss snart sjansen til å teste det selv. Og hvis ikke, vent til anmeldelsen.

EOJ_Cap00005

Stikkord: playstation