Annonse


ITavisen med nytt design

Etter utallige henvendelser og forespørsler fra dere lesere er vi nå endelig klare med årets redesign av ITavisen.

Vi håper dere liker resultatet, og at det ikke blir for vanskelig å finne frem til innholdet selv med såpass omfattende endringer.

Oppgraderte tjenester
I tillegg til at vi har forsøkt å presentere nyhetsinnholdet vårt på en ryddigere og mer behagelig måte, håper vi også at dere vil finne ny verdi i “gamle” tjenester som Pimp My PC og ITavisen Freecast nå som disse også har gjennomgått vesentlige oppgraderinger.

Dessuten har vi omsider fått gjennomført en lenge etterlengtet oppussing av Forumet, og håper endringen også vil falle i smak hos dere brukere.

Annonse


Innkjøringsfase
Til tross for at vi har jobbet mye med å sørge for at mest mulig fungerer som det skal, vil det nok helt sikkert oppstå enkelte pussige småfeil i kjølvannet av omleggingen. Vi ber om forståelse for dette, og beklager eventuelt ubehageligheter som måtte inntreffe.

Vi takker alle for tålmodigheten den siste tiden, og retter en spesiell takk til alle betatestere som har vært med og bidratt med hjelpsomme innspill under denne prosessen.

NB! De nye sidene våre bruker en del mer interaktiv javascript enn tidligere. Derfor kan det forekomme enkelte komplikasjoner de første timene – har du trøbbel med pålogging e.l., anbefaler vi at du prøver å tømme cachet i nettleseren din og så laste siden inn på nytt.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse