ps2360

Annonse


Sony avkrefter PS3-kutt

Det er spillbloggen Kotaku som har funnet en Circuit City annonse med ny Playstation 3 pris.

Sony avkrefter

Mange hadde håpet på at Sony etter mange måneder med spekulasjoner ville senke prisen, men nå avkrefter Sony at det blir noe priskutt. Sony-sjefen i Japan Ryoji Chubachi avviser priskuttet. – Det er ingen konkrete planer, sier han.

1000 kroner billigere

Sony har ikke nektet for at de ser på priskutt som en av de viktigste stegene for å få solgt flere maskiner. Nå ryktes det om et priskutt allerede neste uke. 12. juli samler nemlig Sony spillpressen på E3-messen i Los Angeles. GameDaily BIZ mener de til og med kan bekrefte at det er et priskutt Sony vil lansere.

I følge CircuitCity-annonsen settes prisen ned fra $599 til $499. Prisen her til lands vil da synke med omkring 1000 kroner.

Kilder:
GameDaily BIZ
Kotaku

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse