Brudeferd i Azeroth?

Annonse


Forbudt kjærlighet i WoW

Rollespillet World of Warcraft skulle etter hvert være velkjent for de fleste. Noen har feiret nasjonaldagen i spillet, mens andre bare har sett de utallige videoene som har kommet ut av spilluniverset. For en 17 år gammel amorøs kriger og hans 31 år gamle utkårede har spillet tatt en uvanlig vending.

Diskuterte giftemål
Lengre tids sverming i spillet og hverandres innbokser har resultert i at den 31 år gamle kvinnen fra Australia har blitt arrestert. Hun er siktet for forsøk på bortføring av en mindreårig. Store mengder elektronisk post har blitt utvekslet, og de to har også diskutert giftemål.

Etter å ha flydd til USA for å hente gutten til den andre siden av jordkloden ble kvinnen arrestert på en jernbanestasjon i North Carolina.

Skyhøy kausjon
Arrestasjonen fant sted etter at foreldrene til krigeren meldte ham savnet til myndighetene. Ettersom gutten ikke er 18 er han heller ikke myndig, og kvinnen står dermed overfor en strafferamme på mer enn to år. Kausjonen er satt til 2,35 millioner dollar.

Annonse


Ble hun lurt?
Slektinger av kvinnen hevder gjennom australske medier at kvinnen ble lurt i en felle av gutten, og at han også betalte for flybilletten til statene. Påstandene blir av politiet i Pitt County avvist uten at de ønsker å uttale seg ytterligere om saken.

Kvinnens bærbare PC er konfiskert, og dato for rettsaken er satt til 11. juli.

Kilde:
The Register

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse