Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Apples advokat sa Jobs sjokkerte verden når han viste frem iPhone i 2007, og at Samsung siden den gang har brukt alle sine krefter på å kopiere designet. (Ill.: Foto: Apple)

Lover Mac-revolusjon

Steve Jobs tar på seg julenissebuksene og deler ut iPhone til alle Apple-ansatte.

I en tale i forbindelse med iPhone-lanseringen, lover Steve Jobs at dette ikke er den eneste produktnyheten fra selskapet i tiden som kommer. Nå skal det komme endringer både på Mac og iPod-fronten.

Revolusjonerende Mac på vei

I følge kilder nær Apple skal det være en viss bekymring for at iPhone-salget kan ødelegge for megasuksessen iPod. Det kan derfor komme en iPod med OS X og trykkfølsom skjerm en gang i framtiden. Og som Steve Jobs sier:
– Hvis det først skal komme et produkt som ødelegger for Apple-bestselgere, er det greit at det er et annet Apple-produkt.

Jobs kunne også fyre opp lytterne med at selskapet jobber med den hittil mest spennende Mac-oppdateringen, og at produktene som skal slippes neste år kommer til å være uten sidestykke.

– Historisk begivenhet

Jobs er svært entusiastisk i forhold til dagens forestående iPhone-lansering. Han ser på lanseringen som et stort skritt i historien, og mener det blir en slik opplevelse man forteller barnebarna om.

For å markere hvor fornøyde selskapet er med sine lojale og hardt arbeidende ansatte, deler Apple ut en 8 GB iPhone gratis til alle som har vært ansatt i selskapet i mer en ett år.

Kilde:
Ars Technica

Stikkord: iphone, jobs, mac, Mobil