Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Bruker sin tolvte Xbox 360

Microsoft: – De fleste elsker sin 360-opplevelse.

Elleve av Justin Lowes Xbox 360-maskiner har takket for seg.

Svært uheldig

Lowe kjøpte sin første Xbox 360 en måned etter lanseringen i USA, nå bruker han sin tolvte konsoll. Han har nemlig ikke hatt en fungerende maskin lenger enn en eller to måneder av gangen før de har tatt kvelden.

Tre av maskinene fikk «three red lights of death», to av dem klarte ikke å lese spillene, to var døde når han fikk dem i posten. De andre hadde forskjellige lyd og video-problemer. Lowe ble nok mest overrasket når en av dem faktisk eksploderte.

Undersøkte huset

Når den åttende konsollen hadde gått i stykker kontaktet Lowe elektriker for å finne ut om det var noe feil med det elektriske anlegget. Elektrikeren fant ingenting, men Microsoft fortsatte å insistere på at dette kunne være feilen, selv om Lowe også eier en Playstation 3 det aldri har vært problemer med.

Lowe har bevis for at snakker sant. Han tok opp en samtale med 360-service og ba dem lese opp alle servicene. For ytterligere bevis, personen hos Microsoft-support lo da han så det høye tallet. Samtalen kan høres litt ned på denne siden.

– Hater dem ikke

– Jeg er fortsatt en stor fan av 360, selv med alle problemene. Det er bare det at 360 har alle spillene akkurat nå. Jeg liker fortsatt Microsoft selv om det overrasker folk. Det er ikke noe hat mot dem etter det jeg har opplevd, forteller Lowe.

Microsoft vil fortsatt ikke erkjenne at problemet er utstrakt, men har i det stille begynt og installere ekstra kjøling. På spørmål om alle 360-konsoller får denne nye kjølingen svarer Microsoft at «å oppdatere maskinvare er helt vanlig i markedet. Det er en helt vanlig ting å gjøre i forhold til kostnadsreduksjon og bedre ytelse.»

Kilde:
1UP

Stikkord: Microsoft, xbox