iPhone kan komme til å koste amerikanske kunder rundt 18 000 for en 2-årig kontrakt.

Annonse


Så dyr blir iPhone

iPhone kan komme til å koste rundt 18 000 for en obligatorisk to-årig kontrakt med AT&T.

Venter

Telefonen kommer ikke i salg før på fredag, klokken 18:00 norsk tid. Allerede nå har har en liten gruppe Apple-fans benket seg utenfor Apples butikk på Fifth Avenue i New York.

Analytikerne er stort sett enige, iPhone kommer likevel til å selge godt. Jessica Rodriguez er en 24 årig student fra Bronx og beskriver lanseringen som historisk. – Jeg elsker alt som har med Apple å gjøre. Dette kommer til å ned i historiebøkene hva angår mobiltelefoner, forteller hun.

Det billigste abonnementet koster fra 360 kroner i måneden, et abonnement for folk som ønsker mer taletid kommer på ca. 600 kroner i måneden. I tillegg kan iPhone-kunder velge mellom flere andre AT&T-abonnementer på selskapets hjemmeside.

Annonse


Kun en telefon per person

AT&T har varslet at de kun vil selge en telefon per kunde. Apple har ikke kommentert samarbeidspartnerens uttalelse og har ingen slik politikk. Apples aksjer har steget med over 30 prosent siden avdukingen av telefonen i januar i år. Investorene har stor tro på produktet og tror den kan bli en større suksess enn iPod.

Det er fortsatt ingen offisielle planer om lansering i Norge, men det spekuleres i en Europa-modell med 3G. Telenor er også interesserte i telefonen.

Kilde:
Reuters

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse