Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Delicious Library 2.0 katalogiserer alle filmene dine.

Her er Apples design-vinnere

Her er de beste programmene til MacOSX, kåret av Apple.

Den årlige WWDC 2007 Apple-messen (Worldwide Developers Conference) har kåret det beste til Mac-verdenen.

Vinnerne av Apple Design Awards 07

* Beste MacOSX-Leopard program
Delicious Library 2.0 er et biblioteksprogram for dvd og cd-plater. En av funksjonene er at man kan scanne en DVD-strekkode med et webkamera istedet for å måtte taste inn all informasjonen manuelt.

* Beste brukeropplevelse i MacOSX
Coda 1.0 vant som beste utviklingsverktøy for webutviklere.

* Beste utviklerverktøy
CSSEdit 2.5 er en meget god CSS-redigerer for alle som jobber med avanserte nettsider. Apple likte at programmet var skrevet i Cocoa, integrert med WebKit og i tillegg har Aqua-utseendet

* Beste spill for MacOSX
World of Warcraft: The Burning Crusade 2.0. Ikke noe sjokk at dette spillet vant. Fortsatt et meget populært spill både for Windows og Mac. Denne versjonen er optimalisert for MacOSX med fin grafikk og god ytelse.

* Beste vitenskapelige program til MacOSX
Papers 1.0 er et program for akademikere og forskere. Programmet katalogiserer og arkiverer store mengder vitenskapelige artikler og fakta.

* Beste dashboardwidget
BART Widget 1.0 er en smart widget som gir brukeren informasjon om togtidene i San Fransicsco-området. Enkelt program, men fikk mange poeng for gjennomføringen.

* Beste stundentprogram
Picturesque 1.0 er et smart lite bildebehandlingsprogram. Programmet retter seg spesielt mot bloggere og har flere smarte snarveier.

Kilde:
IDG.se

Stikkord: Apple, mac, wwdc