DSC01602

Annonse


Norges beste Guitar Hero kåret

I løpet av den siste uken har håpefulle stuegitarister hatt flere muligheter til å delta i den store Guitar Hero II-konkurransen, som kulminerte i et dramatisk og fullpakket show på Aker Brygge i går ettermiddag. OK, fullpakket var det kanskje ikke, men de som møtte opp (ikke minst forbipasserende turister, spesielt en svært entusiastisk italiener med mobiltelefon) fikk i alle fall oppleve en imponerende fremvisning av Guitar Hero II-kunnskaper.

Svett og rocka

Selv om noen av deltakerne var mer opptatt av å vise seg frem heller enn å spille bra, var det ikke overraskende vår egen favoritt, spillbransje-affilerte Finn Tellefsen som kom til finalen, og spilte mot en Ole Bekkelund.

Riktignok var Ole flinkest, men hadde ikke mulighet til å akseptere premien som bestod av en tur til København for å se konsert med Ozzy. Dermed viste Ole storsinn og gav bort premien til Finn Tellefsen, mens han selv beholdt den fete gitaren som også ble delt ut.

Dagens store høydepunkt var uansett vår gode venn, spilljournalisten Jon Cato Lorentzen, som stilte i Kiss-ansiktsmaling, og rocket scenen med “Strutter”.

En hyggelig ettermiddag altså, mange blide ansikter og fornøyde deltakere. Vi ønsker oss flere tilsvarende arrangementer, som bringer spill ut i friluft og blant folket. Bra tiltak.

SE BILDENE FRA KONKURRANSEN

Annonse


Annonse