Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Det blir spennende å se hvordan Lego klarer overgangen til MMO. (Ill.: Lego)

Lego-WOW kommer i år

Nå skal Lego bli et online-univers.

Lego har vært med oss lenge. De små plastklossene var en suksess når de ble lansert i lekebutikkene, og ble elsket av både foreldre og barn. De klarte til og med å takle overgangen til de digitale mediene ganske strøkent, og har i det siste vært en skikkelig slager på spillmarkedet med deres Star Wars-serie. Nå går de enda et skritt videre, og følger etter i Blizzard sine fotspor. Nå skal de lage et Massive Multiplayer Online-spill (MMO).

Lansering i år

I følge The Inquirer skal spillet være klart i løpet av desember. Det vil selvfølgelig være rom for mye design, og kan inkludere muligheten til å bygge verden rundt deg – bokstavelig talt. Det sosiale aspektet ved ethvert MMO-spill vil selvfølgelig holdes inntakt.

Akkurat hvem målgruppen er har fortsatt ikke blitt sagt noe om, men det er naturlig å anta at de satser på yngre spillere enn det de fleste andre MMO-spill gjør. Det er spillskaperne fra NetDevil som står bak produksjonen, og sier de vil fortsette med den samme kvaliteten vi så i Star Wars-serien.

Kilde:
The Inquirer