dellubuntu

Annonse


Dells Linux-garanti borte

Når Dell startet salget av Linux-maskiner hadde kundene mulighet til å velge utvidet garanti. Dell har nå fjernet muligheten for utvidet garanti og ulykkesforsikring på Linux-maskiner.

Forlenget garanti

Oppdatert: det viser seg nå at det kun var en teknisk feil hos Dell som førte til at kundene ikke kunne velge utvidet garanti. På kundesidene til Dell, Direct2Dell forklarer selskapet problemet og lover at utvidet garanti er tilbake snart. Også ulykkesforsikringen CompleteCare kommer tilbake så fort problemet er løst.

Fram til nå hadde alle Dells maskiner mulighet til å få utvidet garanti. Linux-kundene har ikke muligheten lenger da Dell har fjernet mulighet på sine Linux-maskiner. Windows-maskiner har fortsatt både utvidet garanti og ulykkesforsikring. Både to og tre års utvidet garanti er borte.

Ulykkesforsikringen «CompleteCare» som er også fjernet for de som handler en Dell med Linux.

Annonse


Uvisst når Dell-Linux kommer til Norge

Dell Norge avventer responsen i USA før de tilbyr Linux på sine maskiner i Norge.

– Vi kommer til å se ann hvordan det går i USA først. Så langt har tilbakemeldingene vært veldig positive. Dell har Ubuntu-planer også i Europa, men det vil nok ta litt tid før det kommer, forteller Hans Seime, markedsdirektør hos Dell.

Kilde:
IDG.se

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse