001

Annonse


Bak kulissene hos Funcom

Med 170 mann i arbeid bare med Age of Conan, er Funcom er svært travel arbeidsplass for tiden. Og det er tross alt ikke bare Age of Conan som ferdigstilles på Skøyen, arbeidet er også godt i gang med det kommende online-rollespillet The Secret World, samt den episodebaserte fortsettelsen til Drømmefall. Hovedfokuset er imidlertid Conan, spillet skal jo være klart til lansering den 30. oktober.

KLIKK HER FOR Å SE BILDENE FRA FUNCOM

Vi tilbrakte nylig en hel dag i selskap med Funcom, fikk et dypt innblikk i selve spillet (les her), og en ganske så omfattende omvisning i lokalene. Selv om det naturligvis var mange rom vi ikke fikk sett og ansatte vi ikke fikk møtt. Funcom viser bare det de har lyst til å vise.

Det er uansett alltid hyggelig å utforske litt bak kulissene av et så stort spillprosjekt. Med en lang rekke kontorlandskap, flere musikkstudioer og et eget motion capture-rom, er det full aktivitet uansett hvor man snur seg. Så ta selv en titt på våre bilder fra Funcom-besøket.

KLIKK HER FOR Å SE BILDENE FRA FUNCOM

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse