Hopp til navigasjon Hopp til innhold
533548-651787

Rocker du i Guitar Hero?

Nå gir Microsoft deg sjansen til å vise hva du er god for. Ozzy venter.

For bare noen dager siden meldte vi om NM i Singstar, som arrangeres sammen med VG-lista-turneen i sommer. Men hva med alle gitargudene som vil rocke fremfor å synge? Nå har dere også sjansen.

Førstkommende lørdag, på Rådhusplassen i Oslo, vil det avholdes turnering i Guitar Hero II for Xbox 360. Turneringen arrangeres i forbindelse med Musikkens Dag, og dagens bestte går videre til finalen. Utover neste uke vil det også arrangeres turneringer på diverse platebutikker og utesteder i Oslo, og vinnerne av disse går også videre til finalen.

Finalen går av stabelen 10. juni på Aker Brygge. Samme dag har Ozzy Osbourne konsert i Oslo, og alle finalistene får billett. Vinneren av finalen får også to billetter til Ozzys konsert i København noen dager senere – og en fet gitar! Noe sier oss at undertegnede vil være der og dekke.

Det er altså bare å fyre opp expert-modusen og legge seg i hardtrening. Les alle detaljene om konkurransen her.

Stikkord: guitar hero, xbox