Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Q9 er i følge selskapet selv en iPhone-konkurrent med mulighet for å spille av spillefilmer i 30 bilder i sekundet. (Ill.: Motorola)

Her er Motorolas iPhone-konkurrent

Selskapet lanserer også den ny Razr. Se alle de nye telefonene her.

Motorola lanserer iPhone-konkurrent og Razr 2.

Motorolas iPhone-utfordrer

I følge Motorola er Q9 selskapets iPhone-konkurrent, men den er noe mer klumpete enn Apples telefon. Det er ikke satt noen lanseringsdato, men italienerne får den allerede denne uka.

Telefonen kjører Windows Mobile 6 og har støtte for 8 epostkontoer samtidig. I tillegg har den 2MP-kamera, 256MB flash-minne og microSD-minnekort.

Motorola Razr 2

Det er solgt nesten 100 millioner Razr, nå kommer oppfølgeren.

I Europa får Razr 2 navnet Razr V9. Klumpen i bunnen av telefonen som inneholder antennen er også krympet noe. I tillegg er telefonen både tynnere og mindre. Den får også bedre oppløsning. Telefonens materiale er laget av metall og herdet glass. Den utvendige skjermen får berøringsfølsomhet for å styre musikk.

Telefonen kjører Linux-plattform, 2MP kamera, Bluetooth, MicroSD, 3G, video-konferanse, HTML-nettleser, Windows Media Player 11, 500Mhz CPU, USB 2.0 og CrystalTalk-teknologi fra Motorola som har som funksjon å justere volumet i takt med hvilket miljø du befinner deg i.

Europeiske kunder kan glede seg, telefonen kommer nemlig allerede i juli. I statene har ikke Motorola bekreftet noen lanseringsdato enda. Det kommer også en modell uten 3G døpt Razr V8.

Rokr Z6 og Z8

Z6 får musikkspiller med drag’n’drop musikk-synkronisering, 2MP-kamera, USB 2.0, slider-formfaktor, Linux-plattform og stereo Bluetooth. En skikkelig musikk-telefon med andre ord.

Z8 er i følge Motorola selv et skikkelig media monster. Telefonen har 2MP-kamera, HSDPA-støtte, video-spiller, video-konferanse, tri-band, 16 millioner fargeskjerm og 90MB med intern-minne.
Det mest spesielle med Z8 er muligheten til å spille av spillefilmer i 30 bilder i sekundet fra SD-kort.

Se bilder av de nye telefonene her.

Kilde:
News.com

Stikkord: handheld, Mobil