Archos 704 WiFi er et funn for den som vil ha «alt» med seg på veien.

Annonse


Über-spilleren

Franske Archos nye 704 WiFi burde ha alt en medienyter på farten kan ønske seg: Den er ultra-slank med sine knappe to centimeter i dybden, viser så godt som samtlige portable videoformater (MPEG-4, AVI, WMV, H.264, MPEG-2) og kan gå på nett.

Spiller surround

Alle de mest brukte lydformatene (MP3, AAC, WMA) blir støttet , unntatt Apples kjøpeversjon av AAC med FairPlay. Til og med surroundformatet AC3 (også kjent som Dolby Digital) kan spilles av (i stereo).

Fotoframviseren støtter både JPEG, BMP og PNG – og spilleren kan i tillegg lese pdf-filer.

Vitale mål er 182 x 128 x 20 mm og vekta ligger på 630 gram. Harddisken er 80 GB, altså tilsvarende den største iPoden. Og i likehet med iPod (men i motsetning til Creatives Zen Vision W) mangler den radio.

Annonse


Touchscreen

Skjermen er en 7” TFT Touchscreen med 800×480 piksler. Denne er i widescreen-format, og har i tillegg pekefunksjon. Noe som Archos foreløpig er alene om i den portable mediespillerverdenen.

Som tidligere Archos-modeller kan 704 ta opp fra en ekstern videokilde, som en DVD-spiller, TV eller et videokamera via en dokkingstasjon. I selve enheten kan du koble til USB, samt lyd og bilde ut.

Opera og WiFi

Archos har heller ikke glemt at det er noe som heter Internett. Den norske nettleseren Opera er forhåndsinstallert, og forbindelsen skjer via WiFi trådløst nett.

Batterilevetiden er satt til 5,5 timer med video og 25 timer med musikk.

Selv om dette er en Microsoft-sertifisert PlaysFor Sure-maskin, kan den (i motsetning til Creative) også brukes mot Mac.

Prisen er satt til 6000 i Sverige, hvilket skulle bety at den havner et sted mellom 5000 og 6000 her hjemme.

Kilde:
Archos.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse