– Apple stjal trykkskjermen vår

Quantum Research: mener Apple har stålet teknologi fra dem igjen.

Quantum Research fulgte godt med på Jobs’ presentasjon av iPhone. Selskapet tror Apple også denne gang har tatt seg friheter med deres teknologi.

Først iPod

Selskapet mener Apple først stjal teknologien som muliggjorde den berøringsfølsomme sirkelen i iPod. Nå mener de Apple har stjålet den trykkfølsomme skjermen og brukt den i iPhone. Apple er allerede i en rettsak med Cisco om iPhone-navnet.

Skal undersøke

Quantum Research er klare til å saksøke Apple igjen om de skulle finne at Apple har stjålet selskapets teknologi. De tror også Apple har stjålet teknologien som muliggjør at skjermen skrus av når den er i nærheten av øret.

Annonse

Kilder:
The Inquirer
Electronicsweekly

Annonse
Annonse