catchgamer06

Annonse


Norske håp til Kina

catchgamer06Møkk lei av OL eller bare bunnløst skuffet over den norske gulltørken? Nå kan du få en ny sjanse til å heie frem norske håp i utlandet.

Enorm interesse i Asia

Invitation only-turneringen WEG Masters går av stabelen i Beijing i Kina. Her er det norske e-sportlaget Team Catch Gamer invitert til å delta i klassen Counter Strike. Laget kom på andreplass i WEG 2005 i Sør-Korea og kunne inkassere 30 000 dollar (ca. 200 000 kr) for innsatsen.

I turneringen, som strekker seg over en måned, vil Team Catch Gamer kjempe mot lag fra blant annet Sør-Korea, Kina, USA, Storbritannia, Brasil og Sverige. E-sport er stort i Asia, og det ventes at hver kamp vil følges av rundt fem millioner TV-seere. I tillegg vil kampene bli streamet på nettet verden over.

Supporterbussen ikke i rute

Det norske laget består av Jonas Alsaker Vikan (“bsl”, 23 år, Trondheim), Geir-Stian Svendsen (“Juve9le”, 19 år, Stavanger), Lars Olaisen (”Naikon”, 22 år, Narvik), Sondre Svanevik (”REAL”, 17 år, Sogndal) og Preben Jordal (”oops”, 20 år, Stavanger).

Annonse


Turneringen går av stabelen mellom 8. april og 7. mai. Det er hittil ikke meldt om norske supportere med kubjeller og vikinghjelmer på vei til Beijing, men utfordringen er herved oversendt.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse