Annonse


Prostituerte vil bannlyse GTA

Take-Two og Rockstar Games får så hatten passer av en myriade av forskjellige interessegrupper om dagen. Etter å blitt heftig kritisert av politikere, politimenn, religiøse grupper og advokater har også prostituerte nå bedt om at spillet boikottes.

Advarer mot fare

Interesseorganisasjonen for prostituerte, Sex Workers Outreach Project (SWOP), har dratt opp et gammelt dokument fra David Walsh fra organisasjonen National Institute on Media and the Family. Her står det at «alle foreldre og gamere bør boikotte Grand Theft Auto», noe SWOP stiller seg bak.

Selv om SWOP hevder de er sterkt imot alle former for sensur vil de som foreldre «informere andre foreldre om den potensielle faren ekstremt voldelige spill kan ha for barn».

Samtidig er organisasjonen mot at spillet viser voldtekt og drap mot prostituerte. I GTA-serien kan man kjøpe «tjenester» av prostituerte, noe som fører til at man får mer helse. I løpet av GTA: San Andreas-historien skal det også hintes om en voldtekt, samt at man kan drepe prostituerte, i likhet med alle andre karakterer i spillet.

Kilde:
GameSpot

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse