aMSN

Annonse


aMSN – for alle plattformer

aMSNVed å ta turen innom amsn.sourceforge.net finner du den alternative chatteklienten aMSN. Den er gratis, basert på åpen kildekode, og tilgjegnelig i ny versjon både for Windows, Mac OS X, Linux, og freeBSD.

– De fleste av oss utviklerne er Linux-brukere, men vi øsnker fremdeles å holde kontakt med vennene våre som stort sett befinner seg på MSN-nettverket. I stedet for å be dem om å hoppe over på ICQ eller AOL, så har vi utviklet denne MSN-klienten for Linux og andre plattformer, sier Youness Alaoui, en av utviklingslederne bak aMSN-prosjektet.

Minimalistisk, men utvidbar

aMSN ser ved første øyekast simpel og strømlinjeformet ut, men funksjonaliteten kan utvides ved å laste ned plugins, som alle står fritt til å utvikle.

– Microsofts klient har mye «eye-candy», men er full av meningsløse funksjoner. Vi har satset på å lage en ren, minimalistisk, men likevel høyst skreddersybar versjon. aMSN mangler noen av funksjonene til Microsofts klient, men tilfører på den annen side en rekke nye, sier Alaoui til ITavisen.

Hør mer om aMSN

Vi tar en lengre prat med Youness Alaoui i ITavisen Podcast 026, der du kan høre mer om aMSN.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse