Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Sony Ericsson med nettmaskin

Sony Ericsson er snart klare med M600, en 3G-telefon som er skreddersydd for e-post og nettsurfing.

Sony Ericsson M600 topp
I en pressemelding beskriver Sony Ericsson M600 som en kompakt smartphone med innovativt design. Den skal være like lett å betjene med en hånd som med to, og tykkelsen er beskjedne 1,5 cm.

Office, pdf og Opera

Telefonen kjører Symbian 9.1 og plattformen uiq 3.0. Den har innebygd synkronisering mot Outlook og Exchange, samt såkalt «push»-funksjon for e-post.

Den innebygde programvaren støtter alle Office-formatene, samt Acrobat (pdf). Nettleseren er Opera 8.0 for mobil. Skjermen er en sjenerøs 2,6 tommer med qvga-oppløsning og 262 144 farger.

Verken kamera eller WiFi

Som dedikert business-telefon er det kanskje ikke så overraskende at M 600 mangler kamera. Mer overraksende er det at den heller ikke har støtte for wifi trådløst Internett.

Som første telefon fra Sony Ericsson bruker M 600 Sonys Memory Stick Micro. Tidligere telefoner har brukt Duo-formatet. Et 64 Megabyte-kort følger med, og internminnet i telefonen er på 80 MB.

Visittkortskanner

I tillegg til den nye modellen lanserer også Sony Ericsson en oppgradering av sin toppmodell P990. Telefonen får nå innebygd visittkortskanner, og vil i likhet med M600 få sømløs synkronisering med de fleste e-postformater. Telefonen får også antivirus fra McAfee.

Både M 600 og den oppgraderte versjonen av P990 er ventet i 2. kvartal. Priser er foreløpig ikke oppgitt.

Pressemeldingene finner du her:
M600
P990

Stikkord: Mobil