Annonse


Singstar går for rock

Ingen med vettet i behold ville gitt slipp på gullgruven som er Singstar. Derfor er det ingen stor overraskelse at nok et nytt spill i serien er på vei, og denne gangen fokuseres det på gitarer, bass og trommer. Med andre ord er det rock som er temaet i denne omgang.

Det er uvisst hvorvidt Singstar Rocks vil inneholde noen nye spillmodi eller sangvarianter, men det er rimelig sikkert at hovedoppsettet blir det samme som før – halvfulle festdeltakere synger falskt til diverse slagere mens videoene til disse avspilles i bakgrunnen. Det holder for oss!

Singstar Rocks inneholder 30 sanger, men ikke alle er offentliggjort foreløpig. Vi merker at sangene som er sikre (se lista) heller mer mot indie-sjangeren fremfor mer allsangsvennlig hårmetall eller 70-talls testosteronklassikere. Kan det være fordi både Europe og Motorhead allerde har hatt sine Singstar-inntredener?

Uansett, de sangene som er klare per i dag er:

Annonse


Maximo Park – Apply Some Pressure
Hole – Celebrity Skin
Stereophonics – Dakota
The Killers – Somebody Told Me
Snow Patrol – Run
Bloc Party – Banquet
Franz Ferdinand – Do You Want To?
Kasabian – Club Foot
Razorlight – Somewhere Else
Jet – Are You Gonna Be My Girl?
Rolling Stones – Paint It Black
Nirvana – Come As You Are
The Subways – Rock ‘n’ Roll Queen
Bowling For Soup – 1985
The Bravery – An Honest Mistake
Blur – Song 2

Singsta Rocks skal være tilgjengelig en gang i løpet av våren. Vi observerer for øvrig at den allerede legendariske Guitar Hero dukker opp i Europa i mars, så spillvåren står definitivt i rockens tegn. Anmeldelse av begge spillene følger så snart som mulig!

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse