Annonse


TEST: Nokia 7380

For Nokia 7280 fikk ganske unison kritikk for et drøyt år siden. Men som i fjor, må vi også påpeke at dette er en type mobil som det er nesten umulig å teste. Poenget er nemlig at dette er en ekstramobil for de med noen ekstra tusenlapper i lommeboka.

Den har nemlig ikke nummertastatur og selv med gode teknologiske hjelpemidler blir dette en studie i håpløs brukervennlighet. Allikevel er egentlig ikke brukervennligheten det viktigste poenget, for denne mobilen skal gi oppmerksomhet og det gjør den. Med et stilig og avlangt design, med speil, lær og plast, er dette flaggskipet blant selskapets designmobiler.

Merkelig greie

Nokia 7380 er allikevel utstyrt med en god del teknologi. Ikke minst et to megapiksel kamera som er ganske bra. Men man må dra opp PC-en for å se på bildene. Skjermer er nemlig alt for liten til at man skjønner noe som helst.

Den har også MP3-funksjonalitet, men lite minne og mangelen av minnekort gjør at den ikke kan kan brukes som MP3-spiller. Beklageligvis, for med minnekort kunne den ha vært et godt MP3-alternativ, spesielt på grunn av iPod-scrollhjulet og FM-radioen.

Annonse


Som dere vel har skjønt er vi ikke veldig fornøyde med selve funksjonaliteten i mobilen, men det er vanskelig å slakte den allikevel. For Nokia 7380 er ene og alene en designmobil og den er tross alt et ypperlig alternativ på lørdagskvelden. Derfor ender vi midt på treet, med et terningkast tre.

En mer utfyllende test finner du på DinSide

Hør mer om Nokia 7380 i ITavisen Podcast 025

|

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse