Annonse


Sony legger ned AIBO

Sony kunne nylig rapportere at salgsinntekter og resultater for tredje kvartal i finansåret 2005 hadde nådd nye høyder. Mye på grunn av at selskapet har gjennomgått omstruktureringer som har ført til at den kjente robothunden AIBO og den menneskelignende roboten QRIO ikke vil utvikles videre.

Fokuserer på kjerneområder

Selskapet har nemlig valgt å fokusere på kjerneområdene sine, som blant annet LCD-skjermer. Sonys relativt nye Bravia TV-serie har allerede kapret 30 prosent av verdensmarkedet, noe selskapet vil jobbe med å forbedre.

Ikke overraskende er det flere områder som blir nedlagt i forbindelse med omstruktureringene. Det skal nå også bli slutt på plasmaskjermer og bilunderholdningsprodukter.

Kilder:
CNET News.com
BetaNews

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse