Hopp til navigasjon Hopp til innhold

TEST: Samsung X200

I en tid der mobiltelefonene blir bare større og større, er det deilig å teste mobiler som Samsung X200. For her går det motsatt vei.

De siste to til tre årene virker det som om utviklingen har gått i en litt merkelig retning. Mobilene blir større og større, og batterikapasiteten blir dårligere og dårligere. Riktignok er dette ganske forståelig, siden funksjonaliteten har blitt dramatisk forbedret i samme tidsperiode.

Vi har fått store og krystallklare fargeskjermer. Man finner knapt nok en mobil uten et megapikselkamera. MP3-spiller begynner etter hvert å bli standard, samtidig som 3G og EDGE også har begynt å bli utbredt.

Men så plutselig en dag finner vi Samsung X200 på pulten vår, og vi føler et lite øyeblikk at vi er tilbake til tusenårsskiftet. For denne mobilen har knapt nok noe funksjonalitet å skryte av. Allikevel liker vi den godt.

Les mer hos vår søsterpublikasjon DinSide.no

|

Stikkord: Mobil, testprodukt