Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Ekte slettetast i Gmail

Google gir nå etter for presset fra de utallige brukerne som ønsker å slette e-posten sin ved å trykke på én knapp.

Utrolig nok har det så langt ikke vært mulig å slette uønsket e-post i Gmail på direkten – bare flytte den midlertidig til et arkiv. Dette arkivet kommer fram igjen når du velger oversikten «All mail», selv om du tror du har slettet alt.

– Sletting irrelevant

Begrunnelsen for den manglende direkte slettefunksjonen har vært den store lagringskapasiteten. Google har ment at flere Gigabytes med lagringsplass gjør sletting irrelevant.

Den nye Delete-knappen sender posten til «Trash»-arkivet, der det blir slettet etter 30 dager om du ikke selv sletter den manuelt.

Se Mail.google.com.

Stikkord: internett