Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Revolution til under 2000

Nintendo har startet sjarmoffensiven for å få folk til å satse på deres neste spillkonsoll. De lover nå at den vil koste under 300 dollar – om lag 2000 kroner.

Nintendo Revolution
Reggie Fils-Aime, Nintendos viseadministrerende direktør for salg og markedsføring, kunne denne uken fortelle det vi alle har regnet med, nemlig at den kommende konsollen Revolution vil være den billigste blant de nye konsollene. Han hevder den vil selges for under 300 dollar (2 000 kroner).

Nå selges faktisk den billigste Xbox 360-pakken for 299,99 dollar. Nintendo kritiserer imidlertid Microsoft fordi de fleste vil måtte punge ut med rundt 700 dollar (4 671 kroner) for å kunne utnytte konsollen til fulle, og da er ikke HDTV inkludert. Kanskje det betyr at Nintendo legger ved mer utstyr til en mindre pris.

Vil kapre nye grupper

Nintendo håper å kapre nye kundegrupper med den aggressive prisingen. Selskapet regner også med at spillene til den nye konsollen vil tiltrekke seg nye gamere, som jenter og de over 35 år.

Selv om Fils-Aime ikke vil røpe hvor mange titler som vil være tilgjengelig ved lanseringen, som skjer senere i år, lover han at de vil vise frem flere titler på spillmessen E3 i mai.

Kilde:
BetaNews