Sony Ericsson K800i?

Annonse


Sony Ericssons nye supermobil

Sony Ericsson K800i?Vi har lenge ventet på at Sony Ericsson virkelig skulle slå på stortromma og lansere en ny toppmodell. Ryktene sier at den kommende Wilma-mobilen, som skal være oppfølgeren til K750i, vil ha en rekke imponerende funksjoner.

Første med tre megapiksler

Sony Ericsson skuffet flere når de fortalte at den kommende smartmobilen P990i bare ville komme med to megapikselkamera. Derfor er det en skikkelig gladnyhet at det ser ut til at Wilma (eller K800i som den skal hete offisielt) vil bli første SE-mobil med tre megapiksler.

Faktisk skal oppløsningen være på hele 3,2 megapiksler og kameraet skal også ha autofokus, i likhet med de andre gode kameramobilene til selskapet. Det går også rykter om blitz med Xenon-lys, men dette er nok heller tvilsomt.

Sony Ericsson K800i?

Annonse


Videofunksjonen skal la deg ta opp filmsnutter i en oppløsning på 320 x 240 punkter i 30 fps. Her hevder også noen at det vil være mulig med videoopptak i opp til 640 x 480 punkter, men dette er nok også av de heller tvilsomme ryktene.

3G og EDGE

EDGE er ikke noe Sony Ericsson har lagt noe stort fokus på tidligere, men i det siste har de skjønt at dette kan være en fordel i de markedene som ikke har 3G. Denne telefonen skal være utstyrt med begge teknologiene, slik at man vil få rask dataoverføring over stort sett hele Norge.

Sony Ericsson K800i?

Av andre funksjoner i denne mobilen bør det nevnes Stereo Bluetooth-støtte, noe som betyr at man også bør få god lyd via trådløse hodetelefoner. Skjermen skal være på 320 x 240 punkter.

Som sagt er dette bare rykter, men dette er nok en sannsynlig videreutvikling hos Sony Ericsson. Vi får se om vi får vite noe mer om denne modellen på 3GSM World Congress i Barcelona i midten av februar.

Kilder:
Engadget
SE-NSE Forums
Engadget

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse