Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Opera 8.5 for Pocket PC

Opera slipper nå en betaversjon av sin oppgraderte nettleser for mobiltelefoner og PDAer med Windows Mobile Pocket PC.

Opera for Pocket PC
Versjon 8.5 av den populære norske nettleseren Opera blir nå tilgjengelig på Pocket PC-plattformen.

– Helt siden vi lanserte Opera 8 for Windows Mobile 2003 Smartphone i juni 2005 har folk bedt om Opera til sine Pocket PCer. Nå kan Pocket PC-eiere endelig få en skikkelig web-opplevelse på maskinene sine, sier sjefsingeniør Christen Krogh i en pressemelding fra Opera.

Krymper nettsider

Programmet kjører på både Windows Mobile 2003 og 5.0, og støtter webstandarder som CSS2, DOM 2 og Javascript. Nettleseren er spesielt utstyrt for å kunne tilpasse innhold fra vanlige websider til en hvilken som helst skjermstørrelse.

Du kan laste ned betaversjonen fra Opera.

Stikkord: Mobil, programvare