Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Kamera og «spillkonsoll» i ett

Det nye Finepix V10-kameraet stiller med stor skjerm og nyttige nye funksjoner, og er til og med utstyrt med flere spill.

Fujifilm FinePix V10
I pressemeldingen drister Fujifilm seg til å gjentatte ganger bruke begrepet «spillkonsoll» om sitt nye kamera, og trekker til og med håpefulle paralleller til PlayStation.

Retro-spill

Vi velger likevel å vente til vi får prøvd det før vi erklærer Finepix V10 for den nye PSP- eller Nintendo DS-avløseren, og nøyer oss i mellomtiden med å gjengi informasjonen om at fire spill er innbakt i digitalkameraets programvare.

Spillene er av den kjappspilte retro-typen, og skal inkludere både skytespill, puslespill og en tittel ved navn «blockbuster». Det skal også være mulig å bruke bildene man har tatt med kameraet inn i de forskjellige spillene på ymse måter.

Spesifikasjoner

Ellers frister det hendige lille kameraet med en 3″ LCD-skjerm som dekker hele baksiden, oppløsning på 5.1 megapiksler, 4x optisk zoom og videopptak med 30 bilder/s.

Kameraet er spesialdesignet for å gjøre det lettere å ta gode bilder i vanskelige lysforhold, og stillermed en lysfølsomhet på 1600 ISO. I tillegg er V10 utsyrt med en funksjon for å ta to bilder samtidig; ett med naturlig lys, og ett med blitz. Så kan man selv i etterkant velge det bildet som ga best resultat.

Kameraet skal være tilgjengelig i februar, med en veiledende pris på 3.295,- kr.

Stikkord: digitalkamera