Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Nysgjerrig på Linux?

Lyst til å prøve Linux, men vet ikke helt hvordan du kommer i gang? Dette og mer i ITavisen Podcast 022.

Linux Podcast
I ukas podcast tar vi en prat med Daniel André Eikeland fra Zegenie. Zegenie står blant annet bak det populære nettverktøyet Linux Distribution Chooser, som hjelper deg velge riktig Linux-installasjon.

Dessuten er Marius Røstad på plass med de siste nyhetene fra MacWorld Expo i San Fransisco, og vi prater ellers løst og fast om Google, Microsoft Flight Simulator, og DVD-formatkrigen.

Abonnér eller last

Podcastene våre er nå tilgjengelig i to versjoner. Foruten de vante MP3-filene, har vi nå også AAC-filer (.m4b) tilgjengelig for nedlasting og abonnement for de som bruker iTunes og/eller iPod.

Mange av lytterne har bedt om dette, siden vi i dette formatet har mulighet til å dele opp podcastene våre i kapitler. Dermed kan du bla deg frem og tilbake fra tema til tema i sendingene, og til og med se aktuelle bilder på skjermen mens du hører på. I iTunes vil det også dukke opp klikkbare lenker til aktuelle artikler mens du hører på.

Bruker du iTunes/iPod og vil abonnere på sendingene våre, bør du derfor fra nå av bruke URL’en «http://enhancedpodcast.itavisen.no».

De som fremdeles ønsker vanlige MP3-filer, kan abonnere på «http://podcast.itavisen.no».

Du vil til en hver tid finne nærmere bruksansvisning og en fullstendig oversikt over ITavisens Podcast-tilbud på www.itavisen.no/podcast.

Stikkord: internett, lydogbilde, mp3