Linux Podcast

Annonse


Nysgjerrig på Linux?

Linux PodcastI ukas podcast tar vi en prat med Daniel André Eikeland fra Zegenie. Zegenie står blant annet bak det populære nettverktøyet Linux Distribution Chooser, som hjelper deg velge riktig Linux-installasjon.

Dessuten er Marius Røstad på plass med de siste nyhetene fra MacWorld Expo i San Fransisco, og vi prater ellers løst og fast om Google, Microsoft Flight Simulator, og DVD-formatkrigen.

Abonnér eller last

Podcastene våre er nå tilgjengelig i to versjoner. Foruten de vante MP3-filene, har vi nå også AAC-filer (.m4b) tilgjengelig for nedlasting og abonnement for de som bruker iTunes og/eller iPod.

Mange av lytterne har bedt om dette, siden vi i dette formatet har mulighet til å dele opp podcastene våre i kapitler. Dermed kan du bla deg frem og tilbake fra tema til tema i sendingene, og til og med se aktuelle bilder på skjermen mens du hører på. I iTunes vil det også dukke opp klikkbare lenker til aktuelle artikler mens du hører på.

Annonse


Bruker du iTunes/iPod og vil abonnere på sendingene våre, bør du derfor fra nå av bruke URL’en «http://enhancedpodcast.itavisen.no».

De som fremdeles ønsker vanlige MP3-filer, kan abonnere på «http://podcast.itavisen.no».

Du vil til en hver tid finne nærmere bruksansvisning og en fullstendig oversikt over ITavisens Podcast-tilbud på www.itavisen.no/podcast.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse