MacBook

Annonse


Sniktitt på MacBook

MacBookBrynjulf Blix i ITavisens søsterpublikasjon DinSide Data har fått leke seg med den brennferske MacBook fra Apple, som Steve Jobs lanserte under sin halleluja-seanse i San Francisco tirsdag kveld norsk tid.

Kjapp som bare det

Dommen er i utgangspunktet positiv. Her dreier det seg om en kjapp maskin som ikke ligger tilbake for noe i den bærbare Windows-verdenen.

Dette på tross av at MacBook bruker en lavere spesifisert variant av Core Duo-prosessoren enn en PC som Acer Travelmate 8200. Mens Acer kjører 2 GHz-varianten, bruker Apple henholdsvis 1,67 og 1,83 GHz.

Koker i fanget

Hensikten med dette kan være å holde strømforbruket nede. Men DinSides medarbeider i San Francisco kunne likevel konstatere at Apple-maskinen blir svært varm. Så varm at han ikke ville ha den på fanget.

Annonse


Støynivået er derimot tilfredsstillende. Det samme er skjermen, som er langt mer lyssterk enn på tidligere modeller.

Les hele forhåndstesten HER.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse