google video

Annonse


Slakter Google video

google videoGoogle Video ble lansert med brask og bram på CES-messen i Las Vegas. Tradisjonen tro er ikke søkegiganten sene om å få hjulene i gang, og nå er Google Video tilgjengelig for alle som vil ta en titt. Om enn bare i betaversjon.

Slakt fra IT-nettsteder

For Googles del får man håpe de har tenkt å gjøre mange forandringer før den endelige versjonen legges frem. Reaksjonene så langt er i hvert fall relativt entydige: Google video imponerer ingen.

IT-nettstedet The Register er nådeløse i sin slakt av Googles nye tjeneste. Kort fortalt mener britene at Google klarer kunststykket å både avsløre manglene ved innholdet samtidig som de gjør det vanskeligere å finne enn nødvendig.

Obskure filmer

Tar du en titt selv, ser du også at mye av innholdet er obskurt, eller ting ingen vil betale for. Hvem vil betale for å se på gamle reklamefilmer når vi kan se gratis morofilmer på nettet når som helst? Nei, skal iTunes få skikkelig konkurranse må Google ta seg selv i nakken. Så får man håpe dette er barnesykdommer og at den endelige utgaven er av et helt annet kaliber.

Kilder:
News.com
The Register

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse