macworld06

Annonse


Favorittene fra MacWorld

macworld06MacWorld 2006/San Francsico (ITavisen.no): Tror du at MacWorld bare bød på iMac og MacBook Pro med Intel Core Duo-prosessorer? Da har du tatt helt feil. For her har vi iPod-deksler i alle farger og former.

Nei da, det var også mer enn fargerike iPod-deksler her borte, selv om man etter å ha sett den tyvende standen med plast og primærfarger begynner å bli litt lei. Vi har også sett noen produkter vi virkelig kunne tenkt oss selv.

Musikk på toalettet

Hva sier du for eksempel til en toalettpapirholder som også fungerer som en iPod-boombox? Kanskje ikke det mest delikate produktet, men får de som tilbringer noen timer på toalettet kan det sikkert være greit med musikk til arbeidet.

macworld06

KLIKK HER FOR FLERE BILDER

Annonse


Når man snakker om musikk til arbeidet kan de forretningsreisende nå gå til innkjøp av en trillebag med innebygd stereoanlegg. Genialt for de kveldene hvor man vil ha fest på hotellrommeet.

Overraskende nok er spill også blitt en del av Mac-verdenen. Selv om de fleste spill ligger en versjon bak det som finnes på PC (Call of Duty på Mac mot Call of Duty 2 på PC) har det etter hvert kommet en del spill, som faktisk også fungerer bra på de kraftigste Mac?ene.

Ta opp video

Videoopptakeren iSee har vi også fått en liten forkjærlighet for. Vi snakker om en liten 3,6 tommers skjerm, med muligheten til å ta opp TV-programmer og vise iPod-innhold på andre skjermer.

macworld06

KLIKK HER FOR FLERE BILDER

Bluetooth-tastatur er ikke noen nyhet. Vi må imidlertid nevne den lille modellen vi har sett her borte. Tastaturet er laget av tekstiler og kan rulles eller krølles sammen til en liten ball. Vi har testet det og det virker utrolig nok.

Ta en titt på bildene fra de kuleste produktene fra MacWorld her.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse