Hopp til navigasjon Hopp til innhold
macworld06

Det kuleste iPod-tilbehøret

Som tidligere rapportert har det vært en enorm overvekt av iPod-tilbehør på MacWorld. Men et selskap imponerte med det kuleste tilbehøret.

macworld06
MacWorld 2006/San Francisco (ITavisen.no): XtremeMac hadde nemlig lagt beslag på store deler av inngangspartiet på messen og viste frem en rekke spennende produkter for å gjøre iPod enda bedre.

Spesialdesignede hodetelefoner

Blant annet hadde de dedikert et hjørne av standen sin til å vise frem hodetelefoner. Vi fikk testet modellen FS1 og dette må være blant de beste ute på markedet. Utrolig bra lyd, med genial bass.

Allikevel var det et annet sett hodetelefoner som fikk mest oppmerksomhet. XtremeMac har nemlig en løsning der man kan få spesialdesignete hodetelefoner som passer inni brukerens øreganger. Man trenger bare et besøk hos en lege for å ta en avstøpning og en del dollar for å få det til. Da slipper man i hvert fall problemet med hodetelefoner som detter ut.

macworld06

KLIKK HER FOR FLERE BILDER

iPod blir mediesenter

For de som ikke synes iPod-spilleren passer best som persoonlig underholdningssystem har XtremeMac laget Tange. Denne gjør iPod?en til et mediesenter, med fjernkontroll. Sett iPod?en i docken og send innholdet ut på stereoen eller TV-en.

macworld06

KLIKK HER FOR FLERE BILDER

En annen løsning var å koble den til en skjerm i bilen. Ikke noen nyhet i og for seg, men i tillegg til å ha kabler som spiller av lyd og bilde har den også innebygd strømkabel som kan kobles til 12V-uttaket i bilen.

Var det noen som sa deksler

XtremeMac har også hoppet på bølgen med iPod-deksler og har de i alle former og farger. For eksempel med filmlogoer eller sportstemaer. I hard plast, myk plast og gjennomsiktig plast. Til gutter og jenter. De har til og med gitt et av dekslene navnet iBling, så her er det noe for alle.

Vi har riktignok sett nok iPod-tilbehør på MacWorld til å vare en hel mannsalder, men akkurat løsningene til XtremeMac har vi fått litt sansen for. iPod-brukerne er da også kjent for å like sitt tilbehør, så XtremeMac vil nok ikke ha noen problemer med å dra inn penger fremover.