Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Flere teite USB-dingser

Det går tydeligvis sport i å lage USB-utstyr av alle tenkelige varianter. Her er en liten samling av både nye og gamle slagere.

Har du lekt deg lei med USB-massasjeapparatet, tettet USB-askebegeret, svidd USB-kaffevarmeren og ved et uhell spist opp sushi-minnet ditt? Her er et knippe flere uunnværlige USB-artikler:

Når nettet blir kaldt

USB varmehanske 2
Med disse USB-hanskene kan du trygt ta med deg laptopen på hyttetur uten å risikere frostbitt og skjelvende tastefingre.

Ikke bare holdes hendene varme når du sitter foran PCen, men de kan også lett kobles til USB-utgangen på PlayStation 2, Xbox eller Xbox 360, skulle du har oppvarmingsproblemer i kjellerstua.

> USB Heating Gloves

Negativ klimafikser

USB Thumb Ionizer
Nøyaktig hvordan denne fungerer er ikke beskrevet i særlig detalj, men ved å spy ut «to millioner negative ioner» rundt PCen eller laptopen din skal denne fiffige dingsen renske luften for røyk og støvpartikler, og virke forebyggende mot allergi.

> Thumb Ionizer

Hjemmebrenner med godlukt

USB oljebrenner
Hva er vel bedre for å sette deg i den rette romantiske stemninga før du kaster deg ut på nettet enn denne USB-drevne oljebrenneren. Du kan bruke både både aromaolje og stearin med duft.

> USB Fragrance Oil Burner

Stikkord: Maskinvare