Hopp til navigasjon Hopp til innhold
KNG America iPod dockingstasjon

Se iPod danse

Du synes kanskje at dockingstasjoner til iPod høres kjedelig ut. Det er fordi du ennå ikke har sett de KNG America har laget, men det kan du nå.

ces06
CES 2006/Las Vegas (ITavisen.no): De største juvelene er som regel godt gjemt. Så også på CES 2006. For innerst i et hjørne i en av de kjedeligste hallene her i Las Vegas fant vi noe som virkelig brakte smilet frem på trøtte journalistansikter.

Meningsløse gaveartikler?

KNG America leverer en hel rekke med meningsløse gaveartikler, som Simpsons-lamper og Mikke Mus-telefoner. I tillegg har de noen kule dingser, som Jeep-kjølebager, med TV, lommelykt og en rekke andre funksjoner.

For nordmenn som sliter med vinterkulda kunne de vise frem en helt genial oppvarmet isskrape. Til under 40 dollar slipper man å bekymre seg for frosne fingre når isen må vekk fra bilvinduet. Pure genius.

KNG America iPod dockingstasjon

iPod danser

Men da var først da vi kom til monteren med prototypene til de dansende iPod-dockingstasjonene at det store smilet kom frem. For selv om de fungerer som vanlig dockingstasjoner, med oppladning og synkronisert, har de også et par andre karakteristiske særpreg.

Den ene er nemlig formet som en DJ og når man spiller av musikk via stereohøyttalerne beveger den seg i takt med lyden. Den andre minner om en gorilla og hopper rundt på pulten når man spiller av musikk.

Ikke akkurat essensiell funksjonalitet, men allikevel noe som er veldig morsomt å se på. Eller hva synes du?


Se videoklipp av de dansende iPod-dockingstasjonene

Leter etter norsk distributør

De to dockingstasjonene er enda ikke ferdig utviklet og vil først komme på markedet rundt juni neste år. Man er dessverre nødt til å ha siste utgave av Apples iPod (med videofunksjonalitet) for å få de til å virke.

Hvorvidt de noensinne vil komme til Norge kunne ikke KNG America svare på, men de fortalte at de i hvert fall leter etter distributører i Europa for tiden. Kanskje noe som blir årets julegave i 2006.