Hopp til navigasjon Hopp til innhold
CES-produkter 2

CES 06′ feteste produkter 2.0

De aller kuleste produktene på CES 2006 tar ikke slutt. Se bilder av iPod-roboter, kjempemobiler og minihelikopter her.

CES ill 2
CES 2006/Las Vegas (ITavisen.no): For messeområdet til CES 2006 her i Las Vegas er tross alt stappfullt av kule produkter og vi vil jo at dere skal få ta del i moroa. Vi kommer derfor her med del to av det beste fra CES 2006.

Finn stjernene

Selv om man kanskje forbinder stjerner i USA med noe helt annet en fjerne himmellegemer har Celestron laget stjernefinneren SkyScout. Med det GPS-guidede personlige planetariet kan man lete frem og få informasjon om stjerner, galakser, planeter og stjernetåker.

CES-produkter 2

KLIKK HER FOR FLERE BILDER

I tillegg har vi sett Philips demo av ePapir, som selskapet tror kommer til å ta over totalt i løpet av få år. De hevder faktisk at blant annet de aller fleste mobilene vil benytte seg av slike papirtynne skjermer for å åpne for langt større skjermer enn i dag.

Overvåkning og spionering er også et stort tema her borte og med alle de små kameraene man finner på messegulvet er «storebror» rett rundt hjørnet.

Flere Blu-ray-spillere

Krigen mellom HD-DVD og Blu-ray er i full gang her borte og vi må si det ser ut til at sistnevnte ligger et par hestehoder foran. For en rekke selskaper viste frem Blu-ray-spillere, som denne Philips-spilleren. Det var ikke tilfelle når det gjelder rivalen HD-DVD.

CES-produkter 2

KLIKK HER FOR FLERE BILDER

Vi fikk også sett på hvordan arrangørene ser for seg det ultimate gutterommet. Flatskjermer, PC, spillkonsoll og behagelige møbler er tydeligvis essensielt for at gutten i oss skal leve videre.

Se også første del av de kuleste CES-produktene

Stikkord: lydogbilde, Maskinvare