Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Vegas, nettleger og musikkrig

Full rapport fra CES-messen i Las Vegas, intervju med lommelegen.no, og den vanlige dosen IT-prat. Nå også med kapittelinndeling.

Årets første ITavisen-podcast er her, klar for nedlasting. Om du abonnerer på sendingene våre, har du så klart allerede fått den.

Foruten våre vanlige diskusjoner rundt aktuelle IT-temaer – denne gang blant annet om musikkrigen, Nintendo DS og det svenske Piratpartiet – får vi tilstandsrapport fra den store teknologimessen Consumer Electronics Show i Las Vegas, der reporter Marius Røstad er på plass.

Dessuten slår vi en prat med daglig leder Petter Ib Christiansen for å høre hva 40 leger driver med på nettstedet lommelegen.no, som nylig ble kjøpt av Aller Internett (ITavisen.no eies av Aller Internett).

Dette og mer kan du høre på ved å laste ned ITavisen Podcast 021.

Nå med kapitler

Podcastene våre er nå tilgjengelig i to versjoner. Foruten de vante MP3-filene, har vi nemlig nå også AAC-filer (.m4b) tilgjengelig for nedlasting og abonnement for de som bruker iTunes og/eller iPod.

Mange av lytterne har bedt om dette, siden vi i dette formatet har mulighet til å dele opp podcastene våre i kapitler. Dermed kan du bla deg frem og tilbake fra tema til tema i sendingene, og til og med se aktuelle bilder på skjermen mens du hører på. I iTunes vil det også dukke opp klikkbare lenker til aktuelle artikler mens du hører på.

Bruker du iTunes/iPod og vil abonnere på sendingene våre, bør du derfor fra nå av bruke URL’en «http://enhancedpodcast.itavisen.no».

De som fremdeles ønsker vanlige MP3-filer, kan abonnere på «http://podcast.itavisen.no».

Du vil til en hver tid finne nærmere bruksansvisning og en fullstendig oversikt over ITavisens Podcast-tilbud på www.itavisen.no/podcast.

Stikkord: internett, lydogbilde, mp3