Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Blodgym for nerder

Slapp, trøtt og dårlig hud? Tilbringer du for mye tid foran PC-en? Nå er det utviklet et morderisk treningsprogram for nerder.

trening fitness
Er ånden ufrisk og huden blek og deigaktig? Får du sittesår på strategiske steder etter mange timer i den ikke så gode stolen? Man må lide for sann nerdestatus. Nå kan det imidlertid være hjelp på vei:

Overhodet ikke oppbyggelig

Nå har den kommet, nyheten for alle nerder som trener i hemmelighet foran PC-en: et helt eget treningsprogram som gir deg forslag til mange interessante øvelser du kan foreta deg foran maskinen.

Dette er ingen irriterende Kari Jaquesson som kommer hoppende opp på skjermen din i motbydelig duggfrisk telemarkstil. I stedet får du gode råd til hvordan du kan trene – og gjøre andre unevnelige ting – ved hjelp av din beste venn: Datamaskinen.

Kan forårsake høyt blodtrykk

Mens noen antagelig kommer til å synes at dette er oppbyggelig helgemoro, må vi advare om at sarte humørløse sjeler kan bli ubotelig provosert. Har man derfor problemer med blodtrykket og innlagt (eller utlagt) aversjon mot prompehumor, advares det på det sterkeste mot å klikke her.

Kilde:
Meat City

Stikkord: internett