Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Slik blir Sony-året

Blu-ray, PlayStation 3, gigantiske LCD-skjermer og en haug med andre nyheter. 2006 kan fort bli Sonys år.

Sony Blu-ray
På CES-messen i Las Vegas har det hittil vært bemerkelsesverdig stille rundt Sonys PlayStation 3, som kanskje er det Sony-produktet verden er mest nysgjerrig på. Dette vil bare gi videre næring til ryktene om at neste generasjons spillkonsoll fra Sony er i ferd med å bli utsatt ytterligere.

Blu-ray til sommeren

Bortsett fra PS3 er det helt klart Blu-ray som er den store produktnyheten fra Sony i 2006. Selskapet lover å lansere en spiller mot forbrukermarkedet en gang i sommer. Senere på høsten skal det komme en PC-kompatibel spiller og brenner.

Sony ligger ikke på latsiden når det gjelder smådingser heller. Nå skal selskapets nettbaserte musikktjeneste Connect gjennomgå en alvorlig ansiktsløftning. I tillegg til spillefilmer og videoer for PSP, skal musikkutvalget oppdateres kraftig.

Bærbar e-bok på vei

Connect skal også tilby lydbøker til nedlasting for lesing på en egen bærbar e-bok. E-boka er bare en halv tomme tykk og bruker e-ink-teknologien. En veritabel våt drøm for de bibliofile, da den gir muligheten for å gå rundt med 80 bøker i lomma på en gang.

I tillegg til ny kameratelefon fra SonyEricsson, vil Sony slippe et videokamera med 30 GB iPod-lignende harddisk. Sonys utvalg av digitalkameraer vil også få en oppgradering.

Live TV for PSP

PSP-fans kan glede seg til å ta inn live TV på den håndholdte der det er dekning for WiFi. På TV-fronten har også Sony flere nyheter på lager. I tillegg til et eksperiment med en 82 tommers LCD-skjerm, vil vi også få se en rekke nye modeller i Bravia-serien.

Kilde:
News.com
Reuters

Stikkord: lydogbilde, Mobil, mp3