HP ipod

Annonse


HP dumper iTunes

HP ipodDet er to år siden Hewlett Packard annonserte at de ville installere iTunes som standard musikkspiller på alle sine PC-er. Nå blir samarbeidet med Apple droppet, og HP vil heller hjelpe RealNetworks med å selge sin musikk-abonnementspakke Rhapsody.

HP-iPod ble ingen suksess

Da HP annonserte samarbeidet med Apple, ble det kjent at selskapet til og med skulle selge sin egen iPod. Den skulle være produsert av Apple, men leveres med HPs merkenavn og signaturfarge.

Problemet var at salget av HP-iPod aldri tok helt av. Samtidig bestemte HP seg for å satse ytterligere på forbrukerelektronikk, slik at de ble en direkte konkurrent til Apple.

Gratisprøve på musikkabonnement

Det er derfor en naturlig konsekvens at HP nå velger å installere en annen musikkspiller som standard på sine PC-er. Amerikanske PC-kjøpere vil også få en måneds gratis abonnement på musikktjenesten Rhapsody.

Annonse


Real Networks ser stort potensiale i avtalen, spesielt i forbindelse med HPs Media Center PC-er. Selskapet er derfor igang med å utvikle fjernkontroll-funksjoner, slik at tjenesten kan brukes med Media Center.

Kilde:
News.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse